Footer Logo
.
.
.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

This is the End


    Oyuncu kadrosuyla seyircide büyük bir heyecan yaratan ve beklentilerin çok yüksek olduğu film vizyona girdi. Film gayet komik ve bireysel oyunculuklarda harika. Bireysel oyunculuğun yanında bu adamlar aynı projelerde birçok kez kamera karşısına geçtikleri için adeta bir takım olmuş durumdalar. Öyle ki Pineapple Express, Çok Fena ve Kaza Kurşunu filmlerinin kadrosunda 4 kişi bu filmde tekrar bir araya geldi.
 
    Konusu James Franco yeni aldığı ev için verdiği parti sırasında beklenmedik garip olaylar yaşanır ve altı arkadaş aynı evde durmak zorunda kalırlar. Bizdeki İşler Güçler dizisindeki gibi oyuncular kendilerini oynuyorlar.
 
    Seth Rogen ve Evan Goldberg filmi yazdı, yönetti ve yapımcılığını üstlendiler. Seth de böylece ilk kez yönetmenlik deneyimini yaşamış oldu. Kadrodaki herkesle de yıllardır birlikte oynadığı için rahat geçirdiği bir deneyim olmuştur. Parasal olarak da iyi bir gelir elde edeceğini tahmin etmesi zor değil. Yani şu kadroya doğaçlama bile oynatsanız zarar etmezsiniz yine seyirci sinemaya gelir. Müzikleri arasında Gangnam Style ve Bodyguard gibi popüler şarkılarda var.
 
    Filmin başlarında Korkunç Bir Film tarzı bir şey çıkmasını bekliyorken sizi daha aşina olduğunuz yerlere götürüyor. Her filmlerinde ot içen kadro geleneği yine bozmamış. Filmdeki bir sahne fazlasıyla Kutsal Damacana'yı anımsatıyor. Asıl adı This is the End:Apocalypse olacaktı ama bir konuda anlaşmaya varılamadığı için son kısmı çıkarıldı. Alternatif bir kıyamet senaryosunun komedi ile birleşimine şahit olacaksınız.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder